[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Jun 25 12:03:42 UTC 2007


On Monday 25 June 2007 11:49:17 Biljana wrote:
> Знаеш разликата меѓу мене и тебе е што јас разбирам за што се користи
> вики, како се користи, кој смее да ја користи и која и е целта.
> Ти очигледно мислиш дека е само твоја и на твоите другарчиња, а јас
> сум тука да ти ги скршам тие заблуди.

Ок јас не знам што е Вики :) Ако мислев дека таа е само за мене и за немаше да 
ставиме FDL лиценца. Не биди...ај.. :)

Јас се откажувам од сите идни дискусии со тебе пошто не ми си конструктивна.

Поздрав

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list