[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 25 14:37:06 UTC 2007


> И Вики не е блог :)

Всушност, се сложувам со Гемиџи дека содржината ставена на викито повеќе е за 
на блог. 

Некои од точките се директен одговор на работите што ги пишав во моите 
текстови (на блог).

И патем, сликата од сподели знаење е cc-by-sa а викито е gfdl. Лиценците не се 
компатибилни меѓу себе, а јас како автор не сум дал дозвола да се користи 
сликата на други начини.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list