[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Jun 25 14:38:59 UTC 2007


On Monday 25 June 2007 16:37:06 Новица Наков wrote:
> И патем, сликата од сподели знаење е cc-by-sa а викито е gfdl

Да не бре пукнеш Новица, баш сега тоа го проверував!
Пошто сакав и една друга CC содржина да ја ставам на Вики ми текна и за 
сликава :)
-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list