[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Jun 25 15:01:44 UTC 2007


Како за почеток еве една (се надевам) профи позадина, за да почне да
се шири зборот и на поинаков начин. Патем, се нафаќам да направам и
некое ТВ рекламче, доколку има медиум што би се нафатил да го пушта.
Подготвувам уште една позадина од овој тип, а штом ќе биде готова ќе
ја објавам прво на листава, а потоа и на блог.

http://www.deviantart.com/deviation/58387998/

Како ви се допаѓа?


More information about the Ossm-members mailing list