[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 25 15:11:12 UTC 2007


> http://www.deviantart.com/deviation/58387998/
>
> Како ви се допаѓа?

Не ми се допаѓа лиценцата :) и мислам дека можеби така човечињата изгледаат 
еднолично. Некако пошарено си го замислувам јас споделувањето :)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list