[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 25 15:27:51 UTC 2007


> Ти стварно мислиш дека ти си тој што треба да каже кое нешто за кај е?!

јас мислам дека секој треба да каже кое нешто за кај е


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list