[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Biljana biljana.kochoska at gmail.com
Mon Jun 25 15:38:19 UTC 2007


> јас мислам дека секој треба да каже кое нешто за кај е

Е па еве, јас кажувам дека е за таму. :)

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list