[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Jun 25 15:51:42 UTC 2007


Во понеделник 25. јуни 2007 17:38 Biljana напиша:
> > јас мислам дека секој треба да каже кое нешто за кај е

Боење?
http://hedona.on.net.mk/pipermail/ossm-members/2007-May/007020.html

>
> Е па еве, јас кажувам дека е за таму. :)

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list