[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Mon Jun 25 15:50:17 UTC 2007


On 6/25/07, Biljana <biljana.kochoska at gmail.com> wrote:

> Ти стварно мислиш дека ти си тој што треба да каже кое нешто за кај е?!

Изгледа дека извесни блогерки така го научиле дека треба да размислува...

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list