[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Jun 25 15:54:42 UTC 2007


On Monday 25 June 2007 17:50:17 Misa Popovic wrote:
> Изгледа дека извесни блогерки така го научиле дека треба да размислува...

Сеа ќе си го добиеш :)))))

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list