[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 25 16:01:47 UTC 2007


Bozidar Proevski напиша: 

> Боење?
> http://hedona.on.net.mk/pipermail/ossm-members/2007-May/007020.html

не баш, затоа тоа што овде е паламудењето за тоа кој има право да каже за 
нешто, а не кој е во право за нешто.

не се сеќавам дека до сега на некому му било одземено правото да каже нешто.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list