[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Жаклина Ѓалевска zaklina at nubsk.edu.mk
Mon Jun 25 15:58:30 UTC 2007


Во понеделник 25. јуни 2007 17:54 Aleksandar Balalovski напиша:
> On Monday 25 June 2007 17:50:17 Misa Popovic wrote:
> > Изгледа дека извесни блогерки така го научиле дека треба да размислува...
>
> Сеа ќе си го добиеш :)))))

Уф, ко` шпанска серија станавте....
Ж.


More information about the Ossm-members mailing list