[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Biljana biljana.kochoska at gmail.com
Mon Jun 25 15:57:38 UTC 2007


>
> > Ти стварно мислиш дека ти си тој што треба да каже кое нешто за кај е?!
>
> Изгледа дека извесни блогерки така го научиле дека треба да размислува...

Луѓе, ако продолжите вака, повторно ќе ја испратите пораката дека
никој друг не смее да зуцне без ваше одобрение. Не ви се чини дека ова
делува како посредно банирање?
Ништо чудно и официјално такво нешто да ми се случи.
:)

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list