[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 25 16:03:53 UTC 2007


> > Изгледа дека извесни блогерки така го научиле дека треба да размислува...
>
> Сеа ќе си го добиеш :)))))

знам дека и мрчите на би дека сте љубоморни што на нејзиниот блог има пост со 
мое име, па сакате да ја испровоцирате да пише и со ваше. 

не е тоа така лесно синковци. :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list