[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 45, Issue 22

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 25 16:49:03 UTC 2007


> Ние ќе си толерираме а некој ќе плука по нас, ... ПРЕКРАСНО

First they ignore you.

Then they laugh at you.

Then they fight you.

Then you win.

Во Интернет времево меѓу fight и win има и troll, spam, flame... итн. Махатма 
не живеел кога имало интернет инаку така ќе ја кажел.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list