[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jun 26 11:01:03 UTC 2007


На вто, 2007-06-26 во 11:26 +0200, Biljana Kochoska напиша: 
> Сега го променил, но во историјата стои што имаше напишано. Еве го тој
> дискутабилниот дел:

Остај го Гемиџи така нон стоп праи, само штета што не учи од грешките.

> Како и да е, стварно веќе не ви се мешам, во вашето ексклузивно
> друштвенце и нема да се обидувам да пишам ниту еден друг напис во
> Твојата вики на која и правиш бекапи. Нема веќе да си го валкам мојот
> блог со постови за заедница од двајца луѓе која не цени никој друг.

Значи, викито е отворено за секој што сака да придонесе со некаква содржина. 
Кога се работи за страница во која што ќе се опишува заедницата или слично,
најубаво би било да се започне дискусија на листава и само да се пренесат 
заклучоците на викито. 
-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list