[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Jun 27 19:28:06 UTC 2007


On Tuesday 26 June 2007 11:26:44 Biljana Kochoska wrote:
> Арангел, океј, за тебе можда е така, но не вели никој, зашто како што
> може да се забележи од топиков ние сеуште разговараме на темата која
> ја отвори Александар а се однесува на неговите промени во чпп-ата на
> вики-то.
> Сега го променил, но во историјата стои што имаше напишано. Еве го тој
> дискутабилниот дел:

Еве го човекот кој разбира како функционира Вики. Престани бе да се брукаш!

Тој делот за кој зборуваш го сменал некој друг, не јас! Затоа што Вики е 
слободно за сите да го уредуваат. Детиште!

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list