[Ossm-members] WhyLinuxIsBetter на вики

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Jun 27 19:43:24 UTC 2007


On Tuesday 26 June 2007 19:25:32 Arangel Angov wrote:
> http://wiki.lugola.net/Зошто слободниот софтвер е подобар
>
> Тука ги додадов двата текста објавени кај мене на блог пред некое време.
> Ако некој сака да дополни, оригиналните текстови се на
> http://www.whylinuxisbetter.net

Е вака, пошто си Вики и компјутерски писмен, барем така мислам, една 
пријателска сугестија, другпат пред да ја шлакнеш содржината како таква на 
Вики, пробај форматирај ја со Вики синтакса. 

Јас разбирам да трчам по деца од 14г. и да им ги форматирам содржините, ама 
ти...

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list