[Ossm-members] Предлог 2С.мк Веб 2.0 лого

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 27 12:18:36 UTC 2007


> Која од варијантите ви изгледа најсоодветна?

јас мислам дека некој apple трик би бил многу кул - на пример, плава, црна и 
бела варијанта, ама и гулабот да биде плав, црн, бел соодтветно (или некоја 
ниијанса - како тоа иде...)-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list