[Ossm-members] predlog 3 - spodeli znaenje

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Wed Jun 27 14:46:08 UTC 2007


Дечки... од дрвјата не ја гледате шумата... :-)

„Сподели знаење" е само по себе слоган... мислам дека нема потреба од
ништо повеќе.

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list