[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Wed Jun 27 20:37:35 UTC 2007


 Aleksandar Balalovski wrote:

> Тој делот за кој зборуваш го сменал некој друг, не јас! Затоа што Вики е
> слободно за сите да го уредуваат. Детиште!

Е добро бе претпоставка дека си ти. Што е важно кој го сменил?
Поентата беше што ти си напишал од старт.
Никој се нема потопишано како извршител на промените. Од кај пак јас
да ти ја знам ајпи адресата?
Во секој случај, две ајпи адреси се во тие два дена, кој може да каже
дека не е ист човек.

Те молам објасни ми го делот со детиште :)

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list