[Ossm-members] Сподели Кино кампања

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Jun 28 12:58:17 UTC 2007


> Слоган под Сподели кино:
> *Една поинаква перспектива*

Зошто да не, иако сметам дека слоганот треба многу повеќе директно да
се однесува на дешавката, а не да биде уште една загатка за неа.
Уствари, зависи како глеаш на работите :-)


More information about the Ossm-members mailing list