[Ossm-members] сподели знаење #8

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Mar 1 13:07:45 UTC 2007


Ако има интерес, за сподели знаење #9 можам да спремам презентација за
како да станете дел од GNOME. За функционирањето на заедницата и за сите
начини преку кои што можете да се вклучите во неа.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list