[Ossm-members] сподели знаење #8

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Mar 1 14:11:31 UTC 2007


Еден предлог. Ако некој сака да направи презентација за Mono и алатките за
развој кои одат со него (MonoDevelop). Јас се спремав ама некако не ми
идеше, па се откажав... Ако можам да ја правам презентацијата, ќе ве
известам. :-)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070301/6d72e19a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list