[Ossm-members] Пропаганда

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Mar 2 17:45:48 UTC 2007


On Thursday 01 March 2007 14:31, Арангел Ангов wrote:

>
> Дојдете на наредното сподели знаење во вторник, повеќето од нас се таму
> секој вторник.

За Карпош: имаше 5 презентации, се надевам разбраа што е Линукс и слободен 
софтвер, барем тие што слушаа. 

За ова „ако сакате да не најдете дојдете“ ... не ми се допаѓа тој став. Како 
други од нас да чекаат нешто...


More information about the Ossm-members mailing list