[Ossm-members] Пропаганда

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Mar 2 17:49:26 UTC 2007


На пет, 2007-03-02 во 17:45 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> 
> За Карпош: имаше 5 презентации, се надевам разбраа што е Линукс и слободен 
> софтвер, барем тие што слушаа. 
> 
> За ова „ако сакате да не најдете дојдете“ ... не ми се допаѓа тој став. Како 
> други од нас да чекаат нешто...


Ништо не те разбрав.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list