[Ossm-members] Пропаганда

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Mar 3 15:22:40 UTC 2007


> За ова „ако сакате да не најдете дојдете" ... не ми се допаѓа тој став. Како
> други од нас да чекаат нешто...

И мене не ми е јасно што сакаш да кажеш со ова?

Кој став не ти се допаѓа?

--

Igor Stamatovski


More information about the Ossm-members mailing list