[Ossm-members] Пропаганда

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sat Mar 3 16:48:54 UTC 2007


On 3/3/07, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
> > За ова „ако сакате да не најдете дојдете" ... не ми се допаѓа тој став. Како
> > други од нас да чекаат нешто...
>
> И мене не ми е јасно што сакаш да кажеш со ова?
>
> Кој став не ти се допаѓа?

Сака да каже да се контактира со тој што сака да помогне еве и телефон
остави и треба Слободен Софтвер да го комуницира човекот и да договори
средба кај што на него ќе му одговара, а не човекот да го гони
Слободен Софтвер. Јасно сеа?
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list