[Ossm-members] Пропаганда

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Mar 3 16:55:08 UTC 2007


On Saturday 03 March 2007 16:48, Vlado Peshov wrote:

> Сака да каже да се контактира со тој што сака да помогне еве и телефон
> остави и треба Слободен Софтвер да го комуницира човекот и да договори
> средба кај што на него ќе му одговара, а не човекот да го гони
> Слободен Софтвер. Јасно сеа?

Па да, така некако.
Муабетот ми е дека ние (заедницата) зависиме многу повеќе од други отколку тие 
што зависат од нас. Барем за целите што сите ги имаме.

Нема везе, forget it


More information about the Ossm-members mailing list