[Ossm-members] Пропаганда

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Sat Mar 3 17:20:53 UTC 2007


Гемиџи,

И јас се согласувам дека треба акција... и дека ние треба да им се јавуваме...

... само јас не го сфатив тоа на Уфо така.. Мислам дека на „сподели"
треба да викаме што повеќе луѓе знаеме... посебно оние со кои сакаме
да соработуваме во иднина. Најмалце што ние треба да се сектаришеме на
етф...

поздрав


More information about the Ossm-members mailing list