[Ossm-members] Пропаганда

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Mar 3 17:25:04 UTC 2007


На саб, 2007-03-03 во 18:20 +0100, Misa Popovic напиша:
> Гемиџи,
> 
> И јас се согласувам дека треба акција... и дека ние треба да им се јавуваме...
> 
> ... само јас не го сфатив тоа на Уфо така.. Мислам дека на „сподели"
> треба да викаме што повеќе луѓе знаеме... посебно оние со кои сакаме
> да соработуваме во иднина. Најмалце што ние треба да се сектаришеме на
> етф...

Јас го викнав човекот да дојде на сподели знаење и он рече дека ќе
дојде. Што треба да направам? Да му се јавам сеа и да инсистирам одма да
се видиме? Ако не ќе бидам обвинет дека заедницата делува пасивно? А да
се лечите вие.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list