[Ossm-members] Flash News: Creative Commons -- Споделете ја „Креативноста“

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Tue Mar 6 17:26:20 UTC 2007


Неделно време има статија за Creative Commons и тоа ГооооооЛеееееМаааааа!

Ќе ги донесам исечоците денес на Сподели Знаење.  Неделно Време е 60 денари
+ Бал-Кан-Кан (ако не сте гледале А1 во брзо време ;) )

И така...  колку да знаете :)

А линк -- неможам да најдам... серверите им се спори.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070306/02760c42/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list