[Ossm-members] Пиратерија ( беше Пропаганда )

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Mar 8 13:18:09 UTC 2007


Уште нешто на темава. Пошто уфо изиграва дежурна секретарка, немојте да 
сфатите дека се претставувам како дел од оССМ или нешто. Координатор на 
Лугола, јасно и читко. Крај.

Поздрав :)


More information about the Ossm-members mailing list