[Ossm-members] Flash News: Creative Commons -- Споделете ја „Креативноста“

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Mar 7 08:37:18 UTC 2007


Stojance Dimitrovski напиша:
> Неделно време има статија за Creative Commons и тоа ГооооооЛеееееМаааааа!
> 
> Ќе ги донесам исечоците денес на Сподели Знаење.  Неделно Време е 60 
> денари + Бал-Кан-Кан (ако не сте гледале А1 во брзо време ;) )
> 
> И така...  колку да знаете :)
> 
> А линк -- неможам да најдам... серверите им се спори.
На овој линк ли мислиш? 
http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=3&tabid=1&EditionID=1030&ArticleID=67816More information about the Ossm-members mailing list