[Ossm-members] Манифестот

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Mar 7 17:20:25 UTC 2007


Речиси преведен, би бил благодарен ако се допреведат последните два пасуси 
најдолу на странава:

http://wiki.lugola.net/index.php/Манифестот_на_GNU_проектот

Оригиналниот текст стои тука:
http://www.gnu.org/gnu/manifesto.html

Исто така, некој да се заангажира да ги стави Вики врските во [], тој што знае 
да уредува Вики ќе му текне што зборувам. Откако ќе се досреди, поправи, 
допреведе итн. текстот ќе го ставам и на www.lugola.net во делот за 
документи.

Ај сега, ѕирнете го.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list