[Ossm-members] Манифестот

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Mar 7 17:22:36 UTC 2007


On Wednesday 07 March 2007 18:20:25 Aleksandar Balalovski wrote:
> Речиси преведен, би бил благодарен ако се допреведат последните два пасуси
> најдолу на странава:
>
> http://wiki.lugola.net/index.php/Манифестот_на_GNU_проектот
>
> Оригиналниот текст стои тука:
> http://www.gnu.org/gnu/manifesto.html

Уште нешто, фуснотите исто така треба да се преведат, тоа можам јас да го 
сторам, само малку да одморам. Милош би сакал да ми помогне околу тоа како се 
ставаат Фусноти на MediaWiki, и тоа е тоа.

Засега најбитно е текстот да се допреведе, да се провери и да се форматира 
според MediaWiki синтаксата.

Чао


More information about the Ossm-members mailing list