[Ossm-members] Манифестот

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Mar 7 23:12:45 UTC 2007


On Thursday 08 March 2007 00:05:44 Jovan Kostovski wrote:
> On 3/7/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> > On Wednesday 07 March 2007 18:20:25 Aleksandar Balalovski wrote:
> > > Речиси преведен, би бил благодарен ако се допреведат последните два
> > > пасуси најдолу на странава:

Ок супер што го допреведе тоа, тоа само пост-оскуден се мисли на 
пост-сиромашен е сега и тоа може да е проблем

Јас искрено знаеш немам многу искуство со преведување :) Може да ги примениш 
предлозите уште веднаш што се однесува до мене, нека кажат другите. 

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list