[Ossm-members] Манифестот

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Mar 7 23:36:31 UTC 2007


On 3/8/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> Ок супер што го допреведе тоа, тоа само пост-оскуден се мисли на
> пост-сиромашен е сега и тоа може да е проблем

Па да, малку е терсене зборот, го мислев и како
"чекор кон побогат свет", ама тоа побогат ми ја мати главата,
треба да смислименешто по салам

ПОЗДРАВ. Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list