[Ossm-members] Стринг

DZvonko Nikolov dzvonko7 at nerdshack.com
Thu Mar 8 00:25:22 UTC 2007


Здраво, 

Прво, многу тупите. Долго, кратко, незнам какво. 
Што мислите, тие што го пишувале софтверот, толку 
му ја мислат? Како не. Да ја мислеа, немаше да има 
ваква идиотска терминологија. 

Второ, може ли „Отстрани го најгорниот прозорец“
Доволно е кратко? И јасно?

Трето, што работи програмот?

Поздрав
Ѕвонко Николов

>Здраво,
>
>преведувам metacity и налетав на ваков стринг - „Remove Window From
>Top“. Се мисли кога прозорецот е ставен најгоре над сите други прозорци.
>Навистина ништо паметно не ми текнува, па се надевам дека некој можеби
>ќе смисли нешто.
>
>Благодарам.
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: man_004.gif
Type: image/gif
Size: 1902 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070308/e53acb0d/attachment.gif>


More information about the Ossm-members mailing list