[Ossm-members] Манифестот

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Thu Mar 8 01:11:29 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:
> Уште нешто, фуснотите исто така треба да се преведат, тоа можам јас да го 
> сторам, само малку да одморам. Милош би сакал да ми помогне околу тоа како се 
> ставаат Фусноти на MediaWiki, и тоа е тоа.

Ја имате додадени Cite.php екстензијата на Медијавики? Таа е одговорна 
за парсирање на референците. За тоа се користат два тага: 
<ref>Референца</ref> и на крај <references> за автоматски да се направи 
листата.
-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list