[Ossm-members] Манифестот

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Mar 9 22:44:25 UTC 2007


Здраво,

Само што ги внесов измените кои ги предложив
и ги исправив печатните грешки кои ги најдов.

Како спорни зборчиња ми останаа

parser/ parsing  = парсирање?? расчленување
==========
compiler = преведувач
========
interpreter = преведувач
=======

Помош?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list