[Ossm-members] GIMP

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Mar 8 12:49:23 UTC 2007


На чет, 2007-03-08 во 12:45 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:

> Ми мириса на Стојанче. Ајде ајде...можеш! :)

Пожелно е да е некој со повеќе работно искуство со такви и слични
програми бидејќи се работи за специфични термини. 

Стојанче, ако си ЗА, кажи.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list