[Ossm-members] Пиратерија ( беше Пропаганда )

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Mar 8 14:33:54 UTC 2007


On Thursday 08 March 2007 14:17:20 Дамјан Георгиевски wrote:

> Просфурфајте на интернет ги има критиките за истражувањата на BSA.

Не можев да најдам ништо конкретно, веројатно барав во друга насока. Може да 
ме упатиш...врски?


More information about the Ossm-members mailing list