[Ossm-members] Идеи за Викитон

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Mar 12 20:48:56 UTC 2007


Здраво, со оглед на тоа што се спремаме за еден мини проект во петок, каде ќе 
преведуваме и пишуваме содржини за Викито на Лугола, би сакал да ве запрашам 
дали имате некои конкретни потреби, барања или идеи што сакате да ги видите 
напишани, преведени или обработени?

Исто така, ако знаете за некое добро упатство за миграција кое можеме да го 
преведеме, би ни биле од голема корист.

Данкешен


More information about the Ossm-members mailing list