[Ossm-members] Идеи за Викитон

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Mon Mar 12 22:48:42 UTC 2007


On 3/12/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> Здраво, со оглед на тоа што се спремаме за еден мини проект во петок, каде ќе
> преведуваме и пишуваме содржини за Викито на Лугола, би сакал да ве запрашам
> дали имате некои конкретни потреби, барања или идеи што сакате да ги видите
> напишани, преведени или обработени?
>
> Исто така, ако знаете за некое добро упатство за миграција кое можеме да го
> преведеме, би ни биле од голема корист.

Samba, Ubuntu Edgy Fit guide, нешто повише за Red Hat и Fedora,... Ако
ми текне уште нешто ќе пишам :)
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list