[Ossm-members] Идеи за Викитон

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Tue Mar 13 23:41:39 UTC 2007


On Monday 12 March 2007 23:48, Vlado Peshov wrote:
> On 3/12/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> > Здраво, со оглед на тоа што се спремаме за еден мини проект во петок,
> > каде ќе преведуваме и пишуваме содржини за Викито на Лугола, би сакал да
> > ве запрашам дали имате некои конкретни потреби, барања или идеи што
> > сакате да ги видите напишани, преведени или обработени?
> >
> > Исто така, ако знаете за некое добро упатство за миграција кое можеме да
> > го преведеме, би ни биле од голема корист.Списоци на игри, начин на исталирање, за потреби на играчници, училишта и сл. 
Значи начин и страствените играчи да се навлекуваат на Linux.

Поздрав,
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list