[Ossm-members] Вест од денешен Вечер

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Mar 15 17:54:34 UTC 2007


На чет, 2007-03-15 во 16:48 +0100, Georgi Stanojevski напиша:
> Плус оваа вест искочи уште пред две недели на нормалните места што Чомбе
> треба да ги чита како извор на вести.
> 
> На пример,
> http://slashdot.org/article.pl?sid=07/03/02/1822256&tid=109

А ја си реков ај нема да промрчам и ете. :)
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list