[Ossm-members] Вест од денешен Вечер

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Mar 15 23:01:46 UTC 2007


On 3/15/07, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
> На чет, 2007-03-15 во 16:48 +0100, Georgi Stanojevski напиша:
> > Плус оваа вест искочи уште пред две недели на нормалните места што Чомбе
> > треба да ги чита како извор на вести.
> >
> > На пример,
> > http://slashdot.org/article.pl?sid=07/03/02/1822256&tid=109
>
> А ја си реков ај нема да промрчам и ете. :)

Незнам дали излегло на нормалните места, само
сакав да го споделам моето изненадување дека и во
нашите весници се следи ситуацијата

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list