[Ossm-members] Викитон

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Mar 16 13:51:32 UTC 2007


Да ве потсетам, вечер е Викитонот на Лугола, 00.00ч. во канцелариите на 
Лугола. Ни требаат компјутери и кабли (мрежни), кој може нека донеси,

http://wiki.lugola.net/index.php/Виктон
http://wiki.lugola.net/index.php/Index:Упатства

Предлози, идеи итн. се добредојдени.

Имаше Деан предлог за игри под Линукс, само не знајме дали ќе можеме да го 
опфатиме тоа сега. Ако го опфатиме ќе биде упатство за Cedega.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list