[Ossm-members] јие универзитет

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Mar 20 18:06:17 UTC 2007


Новица Наков напиша:

> Дали мислиш дека е можно SEEU да дозволи случување на ваков настан некој ден 
> (викенд) во април? Она што е потребно, покрај просторија се разбира, се 
> компјутери, интернет, проектор и маси и столчиња. :)
> 
> Ете тоа. Па кажи што мислиш.

Минатите инсталфестови.

http://www.slobodensoftver.org.mk/installfest/
http://www.slobodensoftver.org.mk/installfest/2005/
http://www.slobodensoftver.org.mk/installfest/2004/


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list